Ons bedrijf;

Wij als Fetih Food verkopen niets dat wij zelf ook niet willen. Onze cultuur bestaat uit het eerst zelf proeven van voedselwaren alvorens die aan anderen te geven. Zo hebben wij ons ontwikkeld en ons dat principe zakelijk toegeëigend. Omdat zeker de vleesproductie een gevoelig onderwerp is, proeven wij altijd het product in onze fabriek en brengen wij het daarna pas op de markt. Daarom neemt het vertrouwen in ons bedrijf met de dag toe. Zowel de klanttevredenheid als onze eigen tevredenheid wordt op deze manier gegarandeerd.

Ondanks het feit dat ons afnemersnetwerk voornamelijk uit Turkse klanten bestaat, hebben wij ook een belangrijk aantal Nederlandse afnemers. De reden hiervoor is onze betrouwbaarheid en de zorg die wij bieden bij de hygiëne. De hygiëne inspecteurs hebben tot nu toe bij Fetih Food geen enkel mankement aangetroffen en zullen dat ook niet doen in de toekomst.

Met 20 jaar werkervaring heeft Fetih Food de beste specialisten in Nederland in dienst en is zo het merk Fetih Food ontstaan. Het merk wordt dag in dag uit sterker.

Ons productiecentrum van 2200 vierkante meter produceert met 25 personeelsleden iedere maand 110 ton vleesproducten. Ons doel is om tot eind 2020 de maandelijkse productie op te voeren naar 220 ton.

Alle producten voldoen 100 procent aan internationale kwaliteitsstandaarden voor voedselveiligheid en hygiëne vanuit het oogpunt van transport, bereiding en service.

Omdat onze productiecentra zich in het hart van Nederland bevinden, is snelle service door het hele land mogelijk. Ons bedrijf doet nooit tekort aan kwaliteit en voedselveiligheid bij haar snelle service met haar transportnetwerk door bijna heel Nederland.

Al het vlees dat wordt bezorgd bij restaurants wordt verpakt afgehaald bij de productiecentra en geleverd in onze koelwagens met een temperatuur van -18ºC.

Om te kunnen voldoen aan alle wensen van onze dierbare klanten voeren wij ook reparaties en inspecties uit voor de apparatuur.

Halal Certificate-min

Op basis van een onderzoek van het grootste en meest prestigieuze bedrijf in Nederland dat 4 maanden heft geduurd, hebben wij een Halal certificaat gekregen. De inspecties worden door dit bedrijf periodiek uitgevoerd. Daarom kunt u met een gerust hart onze producten nuttigen. Voor Fetih Food is het vanaf haar oprichting een erg belangrijk onderwerp geweest om de beste smaak te leveren onder Halal condities.

Ervaring in de productie

Redenen om voor ons te kiezen

Hoge kwaliteit en hygiëne

Onze producten zijn altijd van de eerste kwaliteit.

Wij zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van onze producten de beste eigenschap is van Fetih Food en daar korten we dan ook niet op in. Fetih Food biedt haar klanten altijd natuurlijk, heerlijke producten en döner soorten zonder toevoegingsmiddelen.

Alle producten voldoen 100 procent aan internationale kwaliteitsstandaarden voor voedselveiligheid en hygiëne vanuit het oogpunt van transport, bereiding en service.

Snelle service

Omdat onze productiecentra zich in het hart van Nederland bevinden, is snelle service door het hele land mogelijk. Ons bedrijf doet nooit tekort aan kwaliteit en voedselveiligheid bij haar snelle service met haar transportnetwerk door bijna heel Nederland. Al het vlees dat wordt bezorgd bij restaurants wordt verpakt afgehaald bij de productiecentra en geleverd in onze koelwagens met een temperatuur van -18ºC.

Om te kunnen voldoen aan alle wensen van onze dierbare klanten voeren wij ook reparaties en inspecties uit voor de apparatuur.

Halal producten

Op basis van een onderzoek van het grootste en meest prestigieuze bedrijf in Nederland dat 4 maanden heft geduurd, hebben wij een Halal certificaat gekregen. De inspecties worden door dit bedrijf periodiek uitgevoerd. Daarom kunt u met een gerust hart onze producten nuttigen. Voor Fetih Food is het vanaf haar oprichting een erg belangrijk onderwerp geweest om de beste smaak te leveren onder Halal condities.

20 Jaar ervaring

Met 20 jaar werkervaring heeft Fetih Food de beste specialisten in Nederland in dienst en is zo het merk Fetih Food ontstaan. Het merk wordt dag in dag uit sterker.
Ons productiecentrum van 2200 vierkante meter produceert met 25 personeelsleden iedere maand 110 ton vleesproducten. Ons doel is om tot eind 2020 de maandelijkse productie op te voeren naar 220 ton.