De nieuwe website van Fetih Food is online! Op het adres www.fetih.nl kunt de visie van onze döner kebab groothandel terugvinden en vindt u onze diensten terug.

Om onze klanten vanuit zakelijk oogpunt nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Alle döner grill producten, shoarma producten en overige vleesproducten vindt u terug op onze website. U kunt hier de nieuwsberichten over onze döner groothandel volgen en antwoorden vinden op uw vragen. Onze vernieuwde website zal constant worden bijgehouden.

We hebben tot doel gesteld om een overzichtelijke en begrijpelijke website te bouwen. De interface hebben we volledig vernieuwd. Op deze manier kunt u makkelijk bij onze producten en diensten en kunt u via de contact pagina gemakkelijk contact opnemen met ons bedrijf.

Rekening houdende met het feit dat wij tussen de voornaamste döner leveranciers en shoarma groothandels van Nederland zitten, proberen wij elke dag onze kwaliteit te verhogen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet

Fetih Food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *