Fetih Food, een van de vooraanstaande Döner groothandels van Nederland, heeft haar nieuwe logo bekendgemaakt. Het bestuur heeft aangegeven dat Fetih Food sinds haar oprichting hetzelfde logo heeft gebruikt en heeft daaraan het volgende toegevoegd: ‘we hadden een nieuw logo nodig omdat de wereld steeds verandert. Na een studie van 6 maanden hebben we ons logo gekozen. Ons logo is ontwikkeld conform onze benodigdheden. Het zal de zakelijke identiteit van ons bedrijf nog beter vertegenwoordigen. We willen onze plaats tussen Döner leveranciers en shoarma groothandels versterken.’

Als Fetih Food is ons voornaamste doel om onze klanten de beste döner grill van hoge kwaliteit alsmede vleesproducten te verschaffen. Met deze visie en missie voor ogen proberen wij onze klanten de beste service te verlenen. Om nog effectiever te kunnen werken, hebben wij onze website gelanceerd zodat iedereen snel en makkelijk informatie kan verkrijgen over döner en vleesproducten en onze döner kebab groothandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *